Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Een huid met puistjes heeft speciale zorg nodig. De oorzaak is complex en voor niemand hetzelfde. We hebben verschillende vormen acne, zoals puistjes, ontstekingen, mee-eters, cysten en talgbultjes. Ook veel volwassenen hebben last van een onzuivere huid. Acne wordt vaak van buitenaf behandeld met sterke zuren, of op advies van de specialist met antibiotica of andere medicatie. Dit levert vaak verbetering op, maar lang niet iedereen komt volledig van de problematiek af.

Test de oorzaak van je acne bij lavendi huidinstituut en bescherm, verzorg en verbeter de huid van buitenaf met deze producten.
KLIK HIER

Lees meer


Wat is de oorzaak van een onrustige huid?
De oorzaak zit vaak van binnenuit. Van buitenaf is het mogelijk infectie te remmen, de activiteit terug te dringen, roodheid te kalmeren en littekens te voorkomen of herstellen. Echter bij terugkerende onrust, raden wij aan opzoek te gaan naar de oorzaak. Waarom wordt jouw huid gebruikt als uitscheidingsorgaan? Heb je hier hulp bij nodig? Contacteer onze specialistes, we helpen je graag!

Welke huidproducten heb ik nodig?
Om te voorkomen dat je veel miskopen begaat bij het aanschaffen van producten die geschikt zijn voor een huid met puistjes, raden wij aan je te laten adviseren door een huidspecialist. Zij he
rkennen jouw type huid en kunnen inschatten wat jouw huid nodig heeft om sterk en gezond te zijn.

Het gebruik van teveel sterk geconcentreerde huidproducten kan de onrust verergeren. Daarnaast nog één gouden tip, die heb je vast al heel vaak gehoord. Probeer zoveel mogelijk van de puistjes en ontstekingen af te blijven, het kan je acne verergeren of littekens veroorzaken. Een gediplomeerd specialist kan met de juiste behandeling de infectiegevoeligheid terugdringen.

Anti-Wrinkle + Clarify Hydropeptide

HydroPeptide Aquaboost

69,00

Anti-Wrinkle + Clarify Hydropeptide

HydroPeptide Clarifying Toner Pads

48,00
Stel gerust uw vraag!