Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Rosacea is een chronische huidaandoening in het gelaat. Te herkennen aan een combinatie van verschillende huidkenmerken. Het meest opvallende symptoom is de gelijkmatig verdeelde roodheid, waarbij uitgezette bloedvaatjes zichtbaar zijn. Vaak gaat dit gepaard met kleine puistjes en blaasjes. We hebben mooie producten voor je samengesteld. Ben je opzoek naar de oorzaak? Bekijk de Rosacea test

KLIK HIER

Wat is de oorzaak van Rosacea?
De oorzaak van het ontstaan is vrijwel onbekend. Intussen weten we dat er factoren zijn waardoor de klachten kunnen toenemen. Denk hierbij aan stress, weersverandering, voeding, huidproducten en medicatie. Benieuwd hoe jij ervoor kan zorgen dat de huidklachten onder controle blijven? Dan raden wij aan een afspraak te maken voor een huidmeting.

Welke rol heeft voeding?
Naast dit directe verband is er ook een indirect verband tussen voeding en de huid, namelijk via de darmen. De huid staat in verband met de darmen en we weten inmiddels dat een gezonde darmflora de huid aanzienlijk kan verbeteren. Bij Lavendi werken we met geavanceerde apparatuur waarmee we overgevoeligheden en belastingen in het lichaam kunnen opsporen. Deze test geeft veel inzicht in de gezondheid van de huid en het lichaam.

Welke behandelingen zijn mogelijk?
Soms zijn rode adertjes zichtbaar rond de neus en de wangen, deze zijn goed te behandelen met laserapparatuur. Daarnaast is het mogelijk om kleine puistjes en ontstekingen aan te laten stippen met een speciale peeling. Maar laat dit altijd bij een gediplomeerd huidspecialist uitvoeren, zodat de huid niet verergerd.

Stel gerust uw vraag!