Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Werzkame ingrediënten helpen de zichtbare tekenen van een verouderde huid te verminderen. Ze zorgen voor een jeugdig uitziende huid. Daarnaast is het mogelijk om de huidconditie van binnenuit te verbeteren door bouwstoffen gericht aan te vullen met suppletie. Hierdoor verjongen je cellen en weefsels. Test de aanmaak van collageen en bindweefsel voor een stevige huid bij LaVendi huidinstituut.

KLIK HIER

Lees meer


Welke werkstoffen zijn nodig voor huidverjonging?
Werkzame producten bevatten bijvoorbeeld vitamine C, Hyaluronzuur, peptiden en retinol. Mits dit product ook past bij de huid. Elke huid is anders, een te hoge dosering aan werkzame stoffen voor een gevoelige huid kan veroudering juist versnellen.

Waar is een serum goed voor?
Een serum is een huidverzorgingsproduct met een hoge concentratie aan werkzame bestanddelen. Waar een dagcrème of nachtcrème is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van je huid, is een serum bedoeld om een specifiek huidprobleem aan te pakken.

Hoe pak ik een verouderde huid van binnenuit aan?
Uiteraad is een gezonde leefstijl en voldoende beweging essentieel. Roken, alcohol, medicatie en stress versnellen het verouderingsproces. We kunnen dit proces omdraaien door gericht te suppleren. Het aanvullen van tekorten zie je niet alleen aan de buitenkant maar stimuleert de algehele gezondheid.

Waarom zorgt verzuring voor veroudering?
Door voeding, alcohol, stress, luchtvervuiling, medicijngebruik en overmatig sporten kunnen er in je lichaam te veel zure afvalstoffen achterblijven. Met als gevolg, de voeding van je cellen neemt af. Hierdoor wordt je huid ouder, krijgt minder elasticiteit en stevigheid. De huid is dus een projectie van wat binnenin je lijf zich afspeelt. En zo is het cirkeltje weer rond..

Anti-Wrinkle + Clarify Hydropeptide

HydroPeptide Lumifirm Radiant Tightening Lotion

59,00
Aanbieding!

Anti-Wrinkle + Restore van Hydropeptide

HydroPeptide Age Reversal Regimen

99,00

Anti-Wrinkle + Restore van Hydropeptide

HydroPeptide Daily Drench Hyaluronic Acid Booster

79,90

Anti-Wrinkle + Restore van Hydropeptide

HydroPeptide PolyPeptide Collagel + Line Lifting Lips

49,00
Aanbieding!

Anti-Wrinkle + Restore van Hydropeptide

HydroPeptide The SkinCycle System

99,00
Stel gerust uw vraag!