Toont alle 12 resultaten

Als een beschadigede huid niet goed hersteld kunnen littekens ontstaan. Je kunt dit herstel zowel van binnenuit als buitenaf stimuleren. Wij hebben de beste huidherstellende producten voor je uitgezocht om roodheden en achtergebleven oneffenheden verminderen.

 
Gevoelig voor de aanmaak van rode vlekjes?
Het kan zijn dat de barrièrefunctie van de huid is verstoort, mogelijk gebruik je te sterke huidproducten of is deze van nature al niet in tact. Omega 3 supplementen kunnen de barrière van binnenuit versterken waardoor de huid conditioneel in staat is mooi te genezen. (lees: Omega 3)

Heb je last van rest acne?
We raden aan milde producten te gebruiken die het herstelvermogen van de huid stimuleren, hierdoor zullen achtergebleven plekjes gemakkelijker wegtrekken. Tevens is het mogelijk de huid te laten behandelen door een huidspecialist die microneedling behandelingen uitvoert, omdat deze methode het vernieuwingsproces van de huid activeert en littekens ondieper maakt. (Lees: Microneedling)

Open littekens?
Wij raden het gebruik van huidproducten op open littekens af, doordat de huid nog gevoelig is voor infectie dien je op te passen. Een gesloten, nog roze litteken zit nog in zijn herstel proces en kan worden behandeld met litteken creme, hierdoor houd je het litteken zacht en soepel.

Hulp nodig bij het behandelen van jouw littekens? Vind je het fijn als er een huidspecialist mee kijkt, zodat je zeker weet dat je er alles aan doet om de huid op een goede en gezonde manier te laten herstellen? Neem contact op met de huidspecialisten van Lavendi Huidinstituut. Klik hier.


 

Aanbieding!

Anti-Wrinkle + Restore van Hydropeptide

HydroPeptide Age Reversal Regimen

99,00
Aanbieding!

Anti-Wrinkle + Restore van Hydropeptide

HydroPeptide The SkinCycle System

99,00
Stel gerust uw vraag!