Resultaat 1–12 van de 48 resultaten wordt getoond

Heeft jouw huid ook veel van z’n glans verloren en oogt hij dof en futloos? De oorzaak van een doffe huid is vaak vochtverlies, dit kan worden veroorzaakt door stress en leefgewoonten zoals roken en slecht slapen. Naast een goede nachtrust en voldoende water drinken zijn de juiste huidproducten de oplossing voor een mooie huid. De beste producten die helpen de huid weer te laten stralen hydrateren de huid en hebben een licht exfoliërende werking. Wil je een huid verbeterende behandeling? Bekijk onze gezichtsbehandeling

KLIK HIER

Lees meer

Een gezonde huid voelt zacht en egaal aan, omdat er geen sprake is van ontstekingen of ruwe schilfers. De teint van de huid is egaal en er zijn geen plekken die donkerder of lichter zijn dan de rest van de huid, met uitzondering van sproeten.

De kleur van de huid is stralend bij een vochtgehalte dat op peil is. Het verliezen van vocht in de huid kan ontstaan door verwarming, een hete douche maar ook door een beschadigde huidbarrière. Deze barrière laag beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Wanneer deze beschermende laag zijn functie niet goed kan uitvoeren, verliezen we vocht en kan een oncomfortabel gevoel aan de huid ontstaan. Huidproducten die Hyaluronzuur bevatten zorgen ervoor dat het vochtgehalte van de huid verbeterd. Het gebruik van Omega 3 supplementen kunnen ervoor zorgen dat een beschadigde huidbarrière zich hersteld.


Stel gerust uw vraag!