Toont alle 9 resultaten

Het eiwit collageen heb je van nature en geeft kracht aan je gewrichten, spieren en je huid. Naarmate je ouder wordt neemt je collageen af en verliest je huid zijn elasticiteit en kracht waardoor de huid veroudert. Collageen supplementen kunnen ervoor zorgen dat je waardes verhogen en het verouderingsproces vertraagt. Er zijn verschillende soorten collageen in je huid, wij kunnen testen, hoe de waardes zijn zodat je gericht het goede collageen kunt slikken en we de vooruitgang kunnen meten.

Collageen meten bij Huidinstituut LaVend

Alle supplementen

Pascaud Firmness 60 zakjes

149,75

Hoe weet je of je collageen laag is? Wanneer we jong zijn produceert ons lichaam meer collageen dan dat wordt afgebroken. Vanaf ons 25e levensjaar begint bij de meeste mensen het collageen niveau te dalen. Jaarlijks verliezen we gemiddeld 1% collageen. Onze genen maar ook zeker stress en een ongezonde leefstijl (roken, alcohol, weinig slaap) versnellen dit proces. Als het collageen afneemt verschijnen er fijne lijntjes. Benieuwd hoeveel collageen er zich in jouw huid bevind? Dat wordt gemeten bij Huidinstiuut LaVendi
Welke collageen supplementen werken het beste? Welk collageen supplement het beste werkt is per mens verschillend. Wel is het bewezen dat viscollageen het meest overeenkomt met het collageen dat zich in de huid bevind. De gehydrolyseerde vorm wordt het beste opgenomen door het lichaam. Deze vorm van collageen raden wij dan ook het meeste aan. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van collageen afkomstig van varkens of runderen. Dit collageen schijnt zich met name te vestigen in botten en spieren. Collageen supplementen zijn verkrijgbaar in poeder, drankjes en tabletten.
Hoeveel collageen is nodig voor huidverjonging? De oorzaak van huidveroudering is verlies van de bouwstoffen in de huid die zorgen voor stevigheid, volume en veerkracht. Rimpels en huidverslapping verminderen of voorkomen is mogelijk door dit proces om te keren. Ieder lichaam en elke huid is anders, ben je benieuwd wat voor jou nodig is om het proces van huidveroudering te vertragen? Dan is de huidmeting van Huidinstituut LaVendi wat voor je! Zo krijg je inzicht in opbouw van je huid, de gezondheid van je lichaam, verzuring en je bouwstoffen.
Stel gerust uw vraag!