Resultaat 1–12 van de 29 resultaten wordt getoond

Een huid met acne heeft speciale zorg nodig. De oorzaak is complex en voor niemand hetzelfde. We hebben verschillende vormen acne, zoals puistjes, ontstekingen, mee-eters, cysten en talgbultjes. Ook veel volwassenen hebben last van een onzuivere huid. Acne wordt vaak van buitenaf behandeld met sterke zuren, of op advies van de specialist met antibiotica of andere medicatie. Dit levert vaak verbetering op, maar lang niet iedereen komt volledig van de problematiek af.

Test de oorzaak van je acne bij lavendi huidinstituut en bescherm, verzorg en verbeter de huid van buitenaf met deze producten. Wil je de oorzaak van puistjes achterhalen.

KLIK HIER

Lees meer

De oorzaak zit vaak van binnenuit. Van buitenaf is het mogelijk infectie te remmen, de activiteit terug te dringen, roodheid te kalmeren en littekens te voorkomen of herstellen. Echter bij terugkerende onrust, raden wij aan opzoek te gaan naar de oorzaak. Waarom wordt jouw huid gebruikt als uitscheidingsorgaan? Heb je hier hulp bij nodig? Contacteer onze specialistes, we helpen je graag!

    Om te voorkomen dat je veel miskopen begaat bij het aanschaffen van producten die geschikt zijn voor een huid met puistjes, raden wij aan je te laten adviseren door een huidspecialist. Zij herkennen jouw type huid en kunnen inschatten wat jouw huid nodig heeft om sterk en gezond te zijn.

    • Het gebruik van teveel sterk geconcentreerde huidproducten kan de onrust verergeren. Daarnaast nog één gouden tip, die heb je vast al heel vaak gehoord. Probeer zoveel mogelijk van de puistjes en ontstekingen af te blijven, het kan je acne verergeren of littekens veroorzaken. Een gediplomeerd specialist kan met de juiste behandeling de infectiegevoeligheid terugdringen.
Stel gerust uw vraag!