Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Heb je last van grove poriën? Een grover geworden huid kan storend zijn. Maar, er zijn diverse huidproducten die ervoor kunnen zorgen dat de porie minder opvalt. Ook zijn er speciale huidbehandelingen mogelijk waardoor de huidstructuur verfijnt.

Bekijk de behandeling voor grove poriën.

KLIK HIER

Lees meer


Hoe ontstaat een grove huid?

Mee-eters kunnen de porie vergroten. Verstopte poriën kunnen de huid namelijk verslappen. Daarnaast hebben roken, alcohol geen goede invloed op de huid. Poriën worden hierdoor duidelijker zichtbaar.

Wat kan ik doen om de huid te verfijnen?
Door het verwijderen van dode huidcellen en mee-eters vallen poriën minder op. Daarnaast voorkom je dat het vergroten van de porie verergerd. Het is helaas niet mogelijk om met een huid product de structuur blijvend te verfijnen. Wél zijn er speciale huidbehandelingen die verslapte poriën kunnen versterkenWelke huidbehandelingen kunnen de huidstructuur verfijnen?
Wij zijn razend enthousiast over microneedling behandelingen (Dermapen4). Dit apparaat maakt gebruik van 16 minuscule vibrerende naaldjes welke kleine kanaaltjes in de huid maken. Het natuurlijke genezingsproces wordt geactiveerd. De huid is hersteld, verfraaid en vernieuwd. Daarnaast wordt collageen aangemaakt en zal de huid er strakker en gladder uitzien. Het is een effectieve behandeling die de huid in tact laat. Door de nauwkeurigheid kunnen moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen, lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden. (Lees: microneedling).


Stel gerust uw vraag!