De droge huid specialist
shop alle emotion skincare

Wist je dat 70 % van de wereldbevolking een droge huid heeft? Een droge huid zal zich zelf ook nooit verbeteren, maar eerder alleen maar droger en droger worden. Emotion SkinCare heeft maar 1 focus de droge huid in een betere conditie te krijgen.

Ontdek de buitengewone werkzaamheid van Emotion. Emotion heeft maar 1 focus en dat is de droge huid. Hoeveel soorten droge huid soorten zijn er denk je?

Aan de formule van de Emotion producten is een streng wetenschappelijk onderzoek vooraf gegaan. De producten zijn speciaal ontwikkeld om stress tegen te gaan en de huid gezond te houden. De producten van Emotion zijn vrij van ingrediënten en stoffen die de huidfuncties kunnen veranderen zoals: minerale oliën, siliconen, paraffine en vaseline.
Emotion is opgebouwd uit natuurlijke stoffen als: kostbare plantaardige boters, etherische oliën, synergetische werkzame stoffen, ultra pure plantaardige extracten en oliën. Verder bevat Emotion verleidelijke hypoallergene aroma geuren. Dit product is nikkelvrij en dermatologisch getest. Deze puur biologische opbouw vormen de uitgangspunten van de Emotion filosofie.

SOS / Top oil

Eerste hulp bij een droge, gevoelige huid.

Vitamin Plus

Vult het tekort van gezonde vetten aan.

Azulen Plus

Hersteld en werkt ontstekingsremmend.

Lift Vital

Voor de droge, vale en verslapte huid.

Age Repair

Geeft volume en verfijnt de structuur.

Sensitive

Voor de gevoelige en reactieve huid.

Procute

Pre en Probotica om de huidbarrière te herstellen

Body

Exclusieve bodyproducten voor de droge en ondervoedde huid.