Resultaat 1–12 van de 56 resultaten wordt getoond

Eerste rimpels aanpakken? Dat is mogelijk, we hebben de mooiste producten voor je geselecteerd voor om de huid op een natuurlijke manier te verjongen. Vanaf je 25ste levensjaar worden de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar. Met als gevolg verlies van collageen. Hoe snel je verouderd heeft te maken met je genen en je leefstijl. Daarnaast hebben stress, roken, alcohol en verzuring van het lichaam hierop een versneld effect. Met de juiste producten is het mogelijk om de huidlagen en cellen actief en in goede conditie te houden. Daarnaast zijn behandelingen mogelijk bij een huidinstituut om de huid in top conditie te houden!

 Bekijk de behandelingen

KLIK HIER

Lees meer


Huidveroudering voorkomen van binnenuit?
Rimpels en huidverslapping verminderen of voorkomen is mogelijk door dit proces om te keren. Jaarlijks verliezen we gemiddeld 1% collageen. Collageen supplementen kunnen ervoor zorgen dat je waardes verhogen en het verouderingsproces vertraagt. Ieder lichaam en elke huid is anders, ben je benieuwd wat voor jou nodig is om het proces van huidveroudering te vertragen? Dan is de huidmeting van Huidinstituut LaVendi wat voor je! Zo krijg je inzicht in opbouw van je huid, de gezondheid van je lichaam, verzuring en je bouwstoffen.

Welke huid producten heb ik nodig om huidveroudering te voorkomen?
Wij raden altijd aan de huid goed te voedden. Een gehydrateerde huid bevat een gezond glow wat resulteert in een frisse uitstraling. Daarnaast is een gehydrateerde huid vaak instaat om actief te handelen. Je producten nemen voldoende op en je huid is instaat zich te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Producten die hyaluronzuur bevatten zijn effectief omdat dit tot 1.000 keer zijn eigen gewicht in water kan dragen!


Stel gerust uw vraag!