Banner
Neoderma

Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur. In het moderne Neoderma onderzoekslaboratorium selecteert men de beste en meest effectieve kruidenextracten om de allerbeste schoonheidsproducten samen te stellen. Door de actieve kruiden en plantenextracten die in Neoderma producten zijn verwerkt, kunnen veel huidproblemen worden verholpen.

Neoderma ontwikkelt producten zonder parabenen, is vaseline vrij en voegt geen minerale oliën toe. De gehele productlijn is HALAL gecertificeerd, vervaardigd zonder synthetische kleurstoffen en niet getest op dieren. Het is maar een kleine greep uit alle eisen waar het merk Neoderma aan voldoet, want werkelijk overal is aan gedacht. Zo zijn de verpakkingen ecologisch en behouden alle producten hun werkzaamheid tot en met de laatste druppel. Dit laatste kan gegarandeerd worden door de speciaal ontworpen en luchtdichte flacons waar de producten van Neoderma in worden verpakt.

Cleansers & lotions

Exfoliators & Scrubs

Blue Blood

Blue Blood Sun

Neo Hydro

Neo Balance

Neo Sense

Neo Defense

Neo Youth

Neo Lift

Neo White

Neoderma Neo-Blue Blood
De producten uit de Neoderma Neo-Blue Blood lijn zijn geschikt voor alle huidtypes. Deze innovatieve en luxe Blue Blood-lijn is gebaseerd op zuurstof. Zuurstof is de meest waardevolle hulpbron van de natuur om de ultieme huidverjonging te bieden. Een buitengewone ervaring van optimale huidfunctie door een baanbrekend verdedigingsmechanisme tegen tekenen van huidveroudering en bedreigingen van buitenaf.

Neoderma Neo-Blue Blood Sunscreens
De producten uit de Neoderma Neo-Blue Blood Sunscreens lijn zijn geschikt voor alle huidtypes. Deze Blue Blood suncare-lijn levert wetenschappelijk geavanceerde zonbescherming op basis van innovatieve zonnebrandtechnologie en luxe, matte texturen die de huid voeden en beschermen. Dit terwijl de hydratatie niveaus en gelijkmatige toon worden bewaard.

Neoderma Neo-Balance
De producten uit de Neoderma Neo-Balance lijn zijn dé oplossing wanneer je een acné, vette, gevoelige of onzuivere huid hebt! Een compleet huidprogramma met nieuwe, ultralichte formules, verrijkt met een innovatieve matterende technologie.

Neoderma Neo-Defense
De producten uit de Neoderma Neo-Defense lijn zijn geschikt voor de huid de met eerste tekenen van huidveroudering. Vaak beginnend vanaf een leeftijd van 30 jaar. Naast voedende en herstellende werkstoffen bevat deze lijn ook huidstimulerende werkstoffen die preventief werken bij tekenen van vroegtijdige huidveroudering.

Neoderma Neo-Hydro
De producten uit de Neoderma Neo-Hydro lijn zijn geschikt voor alle huidtypes. Deze lijn richt zich op vochtherstel en daardoor daadwerkelijk bij elke leeftijd en huidtype past.

Neoderma Neo-Lift
De producten uit de Neoderma Neo-Lift lijn zijn geschikt wanneer er sprake is van huidverslapping door huidveroudering.

Neoderma Neo-Sense
De producten uit de Neoderma Neo-Sense lijn zijn speciaal samengesteld om de gevoelige huid optimaal gehydrateerd te houden. En om te kunnen omgaan met chronische ongemakken en roodheid van de gevoelige huid.

Neoderma Neo-White
De producten uit de Neoderma Neo-White lijn zijn speciaal samengesteld tegen hyperpigmentatie. Melanine is de pigmentstof in de huid en bij hyperpigmentatie is er sprake van een overproductie melanine in een bepaald gebied. De producten zijn verzadigd met de Melan-CR Brightening Technology welke deze hyperpigmentatie op 3 niveaus weet te bestrijden.

Neoderma Neo-Youth
De producten uit de Neoderma Neo-Youth lijn zijn geschikt voor een verouderde huid met fijne lijntjes en rimpels. Deze luxe lijn richt zich op het stimuleren van collageenaanmaak, verhogen van hydratie en huidmechanismen te ondersteunen om de veerkracht en jeugdigheid van de huid te versterken.