Toont alle 8 resultaten

Wallen ontstaan op het moment dat vet, vocht en afvalstoffen zich ophopen. De huid om de ogen is heel dun, waardoor donkere kringen ontstaan. Met een goede hydraterende anti wallen crème pak je de ophopingen onder de dunne huid aan en verminderen al direct de vermoeide uitstraling. Bekijk de behandelingen voor donkere kringen

KLIK HIER

Lees meer


Wallen onder de ogen kunnen ervoor zorgen dat we er vermoeid uitzien terwijl we ons zo niet voelen. Dit kan als storend worden ervaren. Een frisse en wakkere blik geeft immers een jeugdigere uitstraling. Naast het gebruik van een huid verbeterende oog crème en/of behandelingen die geschikt zijn voor de huid rondom de ogen, zijn er nog een aantal dingen meer die je zou kunnen doen om wallen te verminderen.

Stap1. Koel de wallen om zwelling te verminderen
stap 2. Leef gezond en beperk roken, cafeïne en alcohol
Stap 3. Let op je voedingspatroon, eet gezond en eet gevarieerd

Heb je alles al geprobeerd om je wallen en donkere kringen te verminderen, maar lijkt niets te werken? Het kan zijn dat je hier aanleg voor hebt. Bij sommige mensen is de oogkas namelijk anatomisch gezien te klein, waardoor je vaker last hebt van wallen. In dat geval zullen bovenstaande oplossingen helaas niet helpen.

Ook is het mogelijk de zone wat te camoufleren met make-up. Concealer met een oranje of rode ondertoon neutraliseert de blauwe of paarse kleur van donkere kringen.

Heb je hulp nodig bij het beperken van wallen of donkere kringen? We geven je graag advies!

Stel gerust uw vraag!