Betaalmethoden

Bij Lavendi Skincare heb je keuze uit diverse betaalmethoden. Denk hierbij aan populaire betaalmethoden binnen Nederland (zoals iDeal, creditcard en PayPal), maar ook aan andere betaalmethoden waaronder Klarna. Uiteraard zijn alle methoden veilig, snel en gebruiksvriendelijk.

Met de iDeal betaalmethode kun je snel, gemakkelijk, vertrouwd en veilig je online aankopen afrekenen. Doe je aan online bankieren bij Rabobank, ABN AMRO, Van Lanschot Bankiers, Triodos Bank, ING, SNS Bank, ASN Bank, RegioBank, knab of Bunq? Dan kun je gebruik maken van deze vertrouwde betaalomgeving van jouw eigen bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

Met de betalingsmethode PayPal kun je met een e-mailadres gemakkelijk en snel betalingen verrichten zonder dat je bankgegevens worden gedeeld met de verkoper. Daarnaast biedt Paypal aankoopbescherming voor al je betalingen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

Snel en eenvoudig betalen doe je veilig met Visa, Mastercard of American Express. Bij het betalen dien je jouw creditcard nummer en beveiligingscode in te vullen. De VCC2/CVV2 code vind je op de achterkant van je kaart. Deze code is uniek aan jouw kaart en is een anti-fraude beveiligsmiddel om te controleren of je in het bezit bent van deze kaart. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

Betaal je liever achteraf wanneer je jouw bestelling ontvangen hebt? Dan kan dit met de Klarna betaalmethode. Bij het plaatsen van je bestelling word je doorgestuurd naar de website van Adyen. Wanneer jouw bestelling gereed is voor verzending ontvang je een factuur van Klarna. Wanneer je deze factuur hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

Mollie is onze betaalpartner. Mollie staat voor innovatie en heeft als doel om betalingen makkelijker en sneller te maken voor iedereen. Ze ondersteunen alle bekende betaalmethodes, zowel lokale als internationale methodes. Uiteraard voldoet Mollie aan alle beveiligingseisen zodat je met een gerust hart online kan bestellen.

Bancontact

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.