Resultaat 1–12 van de 83 resultaten wordt getoond

Iedereen heeft recht op een gezonde huid. IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. De behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Alle lijnen bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering. Om deze reden adviseren wij om een skincare routine op te bouwen waarin de lijnen met elkaar worden gecombineerd, ook wel Mix & Match genoemd.
Lees meer

Dit is één van de belangrijkste stappen binnen het samenstellen van je IMAGE Skincare routine. De verschillende lijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen, waardoor een combinatie van de lijnen het meest effectief werkt.
Zo geef je je huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom je een overschot aan dezelfde ingrediënten.

In de producten kun je de volgende werkstofgroepen vinden:
– AHA’s/BHA’s (fruitzuren, zoals salicylzuur, glycolzuur, melkzuur, kojiczuur)
– Retinol (vitamine A)
– Peptiden
– Stamcellen
– Huidoplichters
– Antioxidanten
– SPF
– Vectorize Technology

Wat zijn de voordelen van  IMAGE Skincare?
De ingrediënten die in de Image gezichtsverzorging worden gebruikt bieden verschillende voordelen. Ze beschermen je huid tegen de zon, huidveroudering en pigmentvlekken. Zo hebben Fruitzuren een vernieuwende werking op de huid, waardoor je teint verfrist wordt. Retinol helpt tegen de eerste tekenen van huidveroudering en pigmentvlekken. Peptiden versterken de huid.

Alle ingrediënten in de Image producten zijn van natuurlijke afkomst en de producten zijn vrij van sulfaten, parabenen, agressieve conserveringsmiddelen en alcohol. Daarnaast zijn de Image producten parfumvrij, er wordt enkel gewerkt met etherische oliën die voor geur zorgen. Bovendien zijn de producten van Image Skincare dierproefvrij.

Stel gerust uw vraag!